طريقة عمل بسكويت النشادر برنامج كل بلد اكله

بسكويت النشادر

250 ج ذبدة – 250 ج سكر بودرة – م ك نشادر – 1/2 كوب حليب – 1/2 ك دقيق - 1/4 باكو فانيليا – 1/4 باكو بيكنج بودر
الطريقة
نضع فى الخلاط الذبدة والسكر ونضربهم 5 د على السرعه الثانية لحد ما يتجانسوا وبعدين نذود السرعه ونضع البيض بيضة بيضة مع الفانيليا ثم نزوب النشادر فى الحليب ثم نضيفة بالراحه خالص خالص ثم نضع البيكنج بودر على الدقيق واخيرا نضعه على العجينة لحد ماتتكون العجينة ندهن صينية بذبدة خفيفة قوى ثم نعمل بالكيس والقمع اصابع البسكوت بالطول المرغوب وندخله الفرن على د 170 لمدة 25 د 


بسكويت النشادر بالشيكولاتة

250 ج ذبدة – 250 ج سكر بودرة – م ك نشادر – 125 ج حليب – 4 بيضات – 400 ج دقيق – 100 ج كاكاو دارك –باكو فانيليا – 1/4باكو بيكنج بودر
الطريقة
نضع الفانيليا على البيض ونضع الكاكاو والبيكنج بودرعلى الدقيق ونخلطهم
نضع فى الخلاط الذبدة والسكر ونضربهم 5 د على السرعه الثانية لحد ما يتجانسوا وبعدين نذود السرعه ونضع البيض بيضة بيضة مع الفانيليا ثم نزوب النشادر فى الحليب ثم نضيفة بالراحه خالص خالص ثم نضع الدقيق على العجينة لحد ماتتكون العجينة ندهن صينية بذبدة خفيفة قوى ثم نعمل بالكيس والقمع اصابع البسكوت بالطول المرغوب وندخله الفرن على د 170 لمدة 25 د 


تعليقات